"Lukaku is een groot talent"

"Lukaku is een groot talent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku kroonde zich zaterdag tot matchwinnaar tegen Norwich City. Onze landgenoot kopte de winnende treffer tegen de touwen en dat ontlokte toch wat geprijs bij WBA-coach Steve Clarke.

"Romelu heeft het goed gedaan, is een groot talent. Hij heeft een grote toekomst voor zich", aldus Clarke bij Sky Sports. "Het is ook wel aan de vorm van Shane Long te danken dat hij niet vast in het elftal staat. Hem mogen we niet vergeten."

"Shane maakte het verschil toen hij werd ingebracht door de andere centrumverdediger aan zich te binden. Dat gaf Romelu meer ruimte, misschien net voldoende voor de winnende treffer. Dit is een collectieve prestatie. Ik wil niet alleen het individu aanwijzen", zei Clarke nog.

Er doen geruchten de ronde dat Chelsea Lukaku in januari al wil terughalen. Zelf heeft de aanvaller al aangegeven dat hij liever tot het einde van het seizoen blijft. "Het gaat om een huurcontract voor een compleet seizoen, maar Chelsea heeft de mogelijkheid om hem in januari terug te halen. Daar heb ik geen invloed op. Daarom praat ik er liever ook niet over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties