Reactie De Ceulaer geblesseerd: "Er kwam een bol op de spier"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
De Ceulaer geblesseerd: "Er kwam een bol op de spier"
Foto: © SC

Benji De Ceulaer kende niet zijn leukste namiddag tegen Waasland- Beveren. Genk kon niet winnen en de aanvaller moest kort voor het einde geblesseerd naar de kant. "Het is niet zo erg als vorige keer", klonk het.

Robby Morren in Beveren

"Het is weer boven de knie maar ditmaal aan het andere been. Er kwam onmiddellijk een bol op de spier te staan. We hebben op het veld nog een drukverband gelegd", legde De Ceulaer uit na de wedstrijd.

Direct gestopt
"We hebben niet dezelfde fout gemaakt als vorige keer door verder te spelen wat het toen nog verergerde. Ik ben direct gestopt en morgen moeten we het verder bekijken. Het is sowieso niet zo erg als vorige keer want toen ik mijn been niet meer strekken."

Hoe het precies gebeurde? "Toen ik die actie maakte, liet Belhocine zijn been staan. Hij is veel groter dan mij en zijn knie komt dan net op die plaats."

De Ceulaer was teleurgesteld dat Genk met een 1 op 9 de winterstop in moet. "Godverdomme, er was die bal op de paal en dat schot van mij pakte die keeper geweldig. Als die binnen gaan dan is het een heel ander verhaal. Het is jammer. We hebben onze kansen gehad, ook op het einde nog."

Balans
De Genkenaar beseft dat zijn team te veel onnodig punten heeft laten liggen. "We hebben een supergoede eerste seizoenshelft gehad. Het is wel zo dat we punten hebben laten liggen die we eigenlijk hadden moeten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties