Kristof Maes wil Sergio Padt het vuur aan de schenen leggen

Pieter Vierstraete
| 4 reacties
Kristof Maes wil Sergio Padt het vuur aan de schenen leggen
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Door de teenblessure van Frank Boeckx wordt Kristof Maes (24) tweede keeper bij AA Gent: "De Club kan op me rekenen. Sergio is aan een sterk seizoen bezig en ik kan hem nog scherper maken", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Franck Boeckx (26) is normaal tweede keeper bij AA Gentna de jongste van het stel Sergio Padt (22). “Toen ik bij Gent tekende, was het als tweede doelman met als bedoeling de concurrentie aan te gaan met Sergio Padt. Boeckx bleef bij Gent en er was geen reden om de rangorde te veranderen.”

“Dan rest je als doelman geen andere keuze over dan te wachten op de blessure van een collega. Ik bleef steeds hard werken en in oefenpartijen bewees ik dat de club op me kan rekenen. Sergio Padt het vuur aan de schenen leggen, is nu mijn bedoeling.”

Of Boeckx volgend jaar nog op de club is, is maar de vraag: “Frank is einde contract, maar dat moet je het bestuur vragen. Boeckx is drie weken out. Ik weet niet of ik hem nadien als nummer twee verdring en wil me daar niet op vastpinnen. Het is wel mijn ambitie om tweede doelman te worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties