Interview Cruz: "Hoop dat Beerschot zich redt"
Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Cruz: "Hoop dat Beerschot zich redt"
Foto: FG

Daniel Cruz gaat met een goed gevoel de winterstop in. Hij mocht de afgelopen weken rekenen op een basisstek en zijn team doet het momenteel goed. De middenvelder hoopt wel dat ook Beerschot zich zal kunnen redden.

door Robby Morren

Waasland-Beveren zette sinds de komst van Glen De Boeck een mooie reeks neer met woensdag een gelijkspel tegen RC Genk. "We hebben een hechte ploeg, iedereen vecht voor elkaar en niemand is te beroerd om die extra meters te maken. Er staat ook een goede organisatie tussen de lijnen", legt Cruz uit.

Tegen Genk kon Waasland-Beveren opnieuw rekenen op de volle steun van de fans. "We hebben de supporters die achter ons staan, zij geven ons energie op het veld. Het punt tegen Genk is voor ons heel mooi meegenomen."

Basisplaats
Cruz liet enkele weken geleden al noteren dat hij boos was op de vorige coach, Dirk Geeraerd, omdat hij te weinig speelkansen kreeg. Met de komst van De Boeck kan Cruz weer rekenen op een basisstek. 

"Voor mezelf is het heel leuk en ik probeer mijn best te doen. Ik ben heel tevreden. Dit geeft een goed gevoel maar niet enkel de wedstrijd van vandaag. We zijn al enkele wedstrijden goed bezig. Je ziet dat de mentaliteit van onze ploeg goed zit."

Beerschot
De Columbiaan voetbalde negen seizoenen voor Beerschot. Hij vindt het jammer dat zijn ex-club tegen de degradatie moet strijden en hoopt dat ze in de hoogste voetbalafdeling kan blijven. "Ik ben triest voor de positie waarin Beerschot zich nu bevindt. Ik hoop met mijn hart dat ze zich redden. Ze moeten nu wel iets doen."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties