Zulte-Waregem traint in Marbella met twee nieuwe aanwinsten

Nicolas Delacourt
| 26 reacties
Zulte-Waregem traint in Marbella met twee nieuwe aanwinsten
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Naast Club Brugge zal ook Zulte-Waregem zich op de tweede seizoenshelft voorbereiden in het zonnige Marbella. Mansour Diop en Elhadji, twee nieuwe aanwinsten, reisden mee.

Essevee trekt voor het tweede opeenvolgende jaar op winterstage naar Spanje. Vandaag omstreeks 16 uur kwam de ploeg aan in hotel Guadalmina. Om 18 uur trok Essevee naar het Marbella Foot Center voor een eerste training. De nadruk lag op oefeningen met de bal. De terreinen op het Foot Center liggen er overigens biljartvlak bij. Morgen traint Essevee tweemaal.

Met Mansour Diop (23, een polyvalente middenvelder, rechts op de foto) en Elhadji Ndoye (20, een verdediger die op verschillende posities inzetbaar is, links op de foto) reisden twee nieuwe aanwinsten mee. Beide spelers kwamen uit in de Senegalese eerste klasse en kregen hun voetbalopleiding op een voetbalschool in Dakar. Beide Senegalezen, die al enkele weken bij de beloften en de A-kern meetrainen,  tekenden een overeenkomst tot 2015.

Hernan Hinostroza speelt later deze maand met Peru een jeugdtornooi in Argentinië en reisde niet mee naar Marbella. Ook David Vandenbroeck en Jérémy Serwy, die interesse genieten van andere clubs, gaan na onderling overleg niet mee op winterstage.

Essevee oefent op donderdag 10 januari om 16 uur tegen de Nederlandse eersteklasser Roda JC.

Volgende spelers zijn mee naar Spanje: Bossut, De fauw, Colpaert, Perdichizzi, Ndoye, Delaplace, Habibou, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Vangansbeke, Diop, Godeau, Bruzzese, D’Haene, Otte, Verboom, De Jonghe, Malanda en De Rock.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties