Biglia dient doktersbriefje in

Nicolas Delacourt
| 29 reacties
Biglia dient doktersbriefje in
Foto: © SC

Anderlecht-aanvoerder Lucas Biglia heeft een doktersbriefje tot 20 januari ingediend en zal intussen zijn transfer proberen te forceren.

Acht miljoen blijft minimum

Biglia wil dan wel zijn transfer forceren, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck weigert hem te verkopen onder de acht miljoen euro. "Als er geen bod van acht miljoen euro komt, blijft Biglia in Anderlecht," aldus Van Holsbeeck aan Het Nieuwsblad.

"Demy De Zeeuw is een piste, maar voorlopig niet meer dan dat. En dat Steven Defour ons iets kan bijbrengen, staat als een paal boven water. Maar of hij haalbaar is, dat is een vraagteken. Wat is Porto van plan en wat zijn zijn ambities? We hebben met Defour nog geen contact gehad," vertelt de manager over de mogelijke versterkingen.

Nog extra aanvaller

Intussen is Van Holsbeeck ook op zoek naar de extra aanvaller die John van den Brom er zo graag bij wil. Met Samuel Armenteros werd al een spits voor volgend seizoen vastgelegd, maar deze maand nog hoopt paars-wit op Kléber, een 22-jarige Braziliaan van Porto. Deze zou zelfs momenteel in België vertoeven. "Kléber heeft zelf aangegeven dat hij naar Anderlecht wil komen. Het doet me een plezier als iemand met een cap voor het Braziliaans elftal zoiets zegt. We hebben hem in België uitgenodigd en hem rondgeleid op Neerpede, hij heeft met de trainer gesproken. We zijn eigenlijk met alles rond. We willen Kléber huren met een optie tot aankoop en als het van mij afhangt, komt hij vandaag al. We wachten nu op het signaal van Porto, maar zij openen wellicht pas de deur als ze een aanvaller bijhalen."

De Sutter mag niet weg

Slecht nieuws voor De Sutter, die nooit teleurstelt als hij zijn kans krijgt. "Wij zijn ongelofelijk tevreden over De Sutter. Ik begrijp dat hij meer wil spelen, maar aangezien Mbokani naar de Afrika Cup vertrekt en de play-offs binnenkort beginnen, zou het van bijzonder slecht beleid getuigen om De Sutter te verkopen. Dan zit je zonder spits. Gaan we hem dus laten gaan bij een goed bod? Neen!" Ook voor Matias Suarez ziet Van Holsbeeck nog een toekomst in Brussel: "We respecteren het bod van CSKA Moskou, maar wij maken Matias Suarez nu klaar in functie van Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties