Ferrera windt zich nog op over tegengoals

Nicolas Delacourt
| 6 reacties
Ferrera windt zich nog op over tegengoals
Foto: © SC

De Buffalo's eindigden de laatste oefenmatch op een 3-3-gelijkspel tegen het Nederlandse FC Groningen. Een schappelijke uitslag volgens coach ad interim Manu Ferrera, wiens troepen een zware trainingsweek achter de rug hebben.

Manu Ferrera blijft T1 totdat Fernandez arriveert. Over de stage kan hij niet klagen.  "Er werd goed gewerkt, de sfeer in de groep en in de kleedkamer is goed en dat we konden afronden met een gelijkspel tegen Groningen laat ons toe om met een goed gevoel naar huis te reizen."

"Alleen over die tegengoals ben ik kwaad. Hoeveel keren hebben we in de voorbije competitie al niet dergelijke doelpunten tegen gekregen? Steeds op dezelfde manier. Daar moet nog hard aan gewerkt worden."

"Er is hard gewerkt en iedereen is een beetje moe. Maar veel tijd om te recupereren is er niet. Anderlecht is woensdag al. En je hebt gelijk, met een heel nieuwe centrale as kan je niet verwachten dat de automatismen er al zijn. Er is dus nog werk aan de winkel voor de nieuwe coach," besloot Christophe Lepointe, de verloren Buffalo-zoon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties