Suarez: "Terug voetballer geworden op stage"

Suarez: "Terug voetballer geworden op stage"
Foto: © SC

Matias Suarez heeft er een deugddoende stage opzitten met Anderlecht in Turkije. Als hij binnenkort slaagt voor de medische testen mag/moet hij naar CSKA Moskou, maar een verlengd verblijf bij Anderlecht zou de Argentijn ook niet erg vinden.

“Ik ben terug voetballer geworden op stage. Ik zat met wat overgewicht, nadat ik zes maanden niets heb gedaan. Anderlecht heeft me met open armen ontvangen. Na mijn operatie hebben ze een dokter en een kinesist naar Argentinië gestuurd en ik heb vaak telefoontjes gekregen van Biglia, Safari en Vargas”, aldus Suarez tegen Sporza.

“De coach vraagt elke dag hoe het met me gaat. Die warmte doet deugd, en hij laat het team ook goed voetballen. Ik ben niet bang om de concurrentie aan te gaan met de andere aanvallers hier bij Anderlecht”, zet de Argentijn de deur op een kier naar een verlengd verblijf bij Anderlecht.

Toch is een transfer naar CSKA Moskou nakend: “Als de testen deze keer wel lukken, moet ik naar Rusland. Daar zijn afspraken over gemaakt. Mijn manager weet dat ik daar meer kans maak op de nationale ploeg. Ik moet voor mijn familie zorgen, dus ook het financiële aspect is van tel”, besloot Suarez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties