Reactie Been: "Enkele spelers hebben weinig punten gescoord"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Been: "Enkele spelers hebben weinig punten gescoord"
Foto: © SC

Mario Been was tevreden dat Genk zich kwalificeerde voor de halve finale van de Beker van België maar over de return tegen Zulte Waregem was hij een pak minder tevreden. "Dit was een slechte generale repetitie", sakkerde de Nederlander.

"Ik heb mijn spelers gefeliciteerd met de halve finale maar ik vind niet dat ze alles gedaan hebben om te winnen. Als het gaat over wat de spelers hebben laten zien, dan ben ik niet tevreden. Als je op achterstand komt, dan verwacht je dat we op het laatste toch dat tandje bijsteken om te scoren maar dat gebeurde niet." 

De oefenmeester liet enkele sterkhouders zoals Buffel, Hyland en Koulibaly rusten waardoor enkele anderen hun kans kregen maar zij hebben die niet gegrepen. "Enkele spelers hebben weinig punten gescoord", maakte Been duidelijk. Na de 0-5 uit de heenwedstrijd stond er natuurlijk weinig spanning op. Ik weet dat dit kan meespelen, ik ben zelf ook speler geweest."

Been gunde de 16-jarige Siebe Schrijvers 35 speelminuten. "Dat is leuk, hij kan geweldig voetballen. Hij moet vooral genieten van de minuten die hij krijgt." Ook Köteles en Simaeys konden hun coach overtuigen. Simaeys werd aan de rust vervangen maar dat was zo afgesproken. "Je mag niet vergeten dat Jeroen pas terugkeert uit blessure."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties