Supporters steken Cercle-spelers hart onder de riem

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 50 reacties
Supporters steken Cercle-spelers hart onder de riem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Unibet gaf de supporters van Cercle een forum in de vorm van een groene bank op 't Zand in Brugge. De supporters konden zo hun ploeg een hart onder de riem steken en aanmoedigen voor de derby van zondag tegen Club Brugge.

De boodschap, die hieronder te bekijken is, werd overgemaakt aan Coach Foeke Booy en zal zondag in het stadion afgespeeld worden voor de derby tegen Club Brugge.

"Het zijn wel eens betere tijden geweest voor Cercle-supporters, maar aan enthousiasme en optimisme geen gebrek. De door Unibet geïnitieerde actie werd goed ontvangen bij tal van supporters. Jong, oud, mannen, vrouwen, iedereen kwam aan bod. Er werd gezongen, geschreeuwd en er werden ludieke, maar ook serieuze boodschappen meegegeven. Kortom, meer dan genoeg support voor de Cercle-spelers in aanloop naar de derby van aanstaande zondag", luidt het in het persbericht van Cercle.

Commercieel directeur Dries Slootmans is alvast enthousiast: “We zijn blij met deze sympathieke actie van Unibet, die naast de video ook een honderdtal tickets beschikbaar stelde aan Cercle-fans. Wij kunnen dergelijke initiatieven van partners alleen maar toejuichen en ondersteunen. Met Foeke Booy hebben we een trainer in huis die dit erg waardeert. Het kenmerkt onze vereniging.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties