Duarte: "Blij met deze mooie kans"

Duarte: "Blij met deze mooie kans"
Foto: © SC

Oscar Duarte heeft onlangs een contract getekend bij Club Brugge. De Costa Ricaanse international is blij met de kans die hij krijgt bij Club Brugge.

In een interview met Club TV legt de Costa Ricaanse verdediger uit wat deze kans voor hem betekent: “Ik ben heel blij met deze mooie kans voor mijn carrière. Ik kom nu naar een grote en belangrijke club in België. Ik hoop er het maximum uit te halen. Ik ben heel dankbaar dat ik hier een contract kan tekenen”, aldus Duarte.

“Ik kom nu naar een grote club, waar ik veel zal kunnen leren. Daardoor kan ik als speler ook grote stappen maken in mijn ontwikkeling. Ik kende de club en de ploegmaats niet goed, dus dat was even moeilijk, maar de ploegmaats hebben mij snel in de groep opgenomen. Dat heeft ook veel vertrouwen gegeven. Ook het contact met de coach verloopt goed”, vervolgde de 23-jarige verdediger.

De speler wil kampioen spelen met Club Brugge en zoveel mogelijk spelen. De Costa Ricaan maakte alvast een primeur mee: “Deze week was het de eerste keer dat ik sneeuw zag in mijn leven”, besloot Duarte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties