OHL wapent zich tegen de kou met soep

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
OHL wapent zich tegen de kou met soep
Foto: © SC

Bij Leuven deed men er alles aan om het veld speelklaar te krijgen voor de wedstrijd tegen Lokeren van dit weekend. In de kantines zal er tevens warme soep te verkrijgen zijn tijdens die match. Kinderen tot en met 12 jaar mogen trouwens gratis deze wedstrijd bijwonen.

“Het gaat om een wedstrijd van de Kidsclub, mascotte Lionel zal dus ook aanwezig zijn”, staat er te lezen in het persbericht. “Er zullen tevens verschillende randanimaties voorzien worden voor onze jongste supporters. “

Het volledige persbericht geven we hieronder mee.

Den Dreef is klaar voor de komst van Lokeren

Voor velen lijkt het een voetbalvrij weekend te worden. Niet getreurd want bij ons wordt er gewoon gespeeld. We hebben er namelijk alles aan gedaan om het veld speelklaar te krijgen, zodat de wedstrijd tegen Lokeren gewoon kan doorgaan. Het heeft ons bloed, zweet, tranen en koude handen gekost, maar het is ons gelukt.

Om ons te weren tegen de vrieskou zal er heerlijke, warme soep voorzien worden in de kantines. Het is eveneens een wedstrijd van de Kidsclub, dus onze mascotte Lionel zal ook aanwezig zijn. Er zullen tevens verschillende randanimaties voorzien worden voor onze jongste supporters.

Blijf dus niet op uw honger zitten en kom een wedstrijd meepikken in de hel van OHL. De loketten zullen geopend zijn vanaf 18u30. In het kader van de Kidsclub krijgen kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang tot deze wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties