Kan Mechelen over Bergen springen in de stand?

Kan Mechelen over Bergen springen in de stand?
Foto: © SC

Voor Bergen en Mechelen lijken de acht resterende wedstrijden in de eerste fase van de competitie nauwelijks nog van tel te zijn. Wie haalt het in dit duel in Bergen?

Bergen moet het nog steeds stellen zonder Tim Matthys, die al enkele weken aan het revalideren is van zijn knieblessure. Ook Sapina en Félix zijn vanavond niet beschikbaar bij de troepen van Enzo Scifo. Als Bergen wint kan het misschien dichter bij Standard en/of Genk sluipen en de droom op Play-off I levendig houden.

Bij KV Mechelen zijn er na de winterstop nog twee geblesseerden. Boris Pandza en Jaime Alfonso Ruiz zullen niet aantreden bij de bezoekers. Aanwinst Mats Rits is wel opgenomen in de selectie. Mechelen verloor niet in zijn laatste vier uitwedstrijden. Kunnen ze daar een vijfde wedstrijd aan toevoegen? Mechelen staat twee punten in het krijt bij Bergen, dus als ze winnen maken ze meteen ook een sprongetje in het klassement.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

De thuisploeg is licht favoriet. Een gokje bij UNIBET op Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Als Bergen de drie punten thuishoudt, dan krijgt u bij UNIBET 225 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Mechelen krijgt u 285 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties