Vossen: "Wist dat ik niet kon winnen"

Christophe van den Boom
| 38 reacties
Vossen: "Wist dat ik niet kon winnen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Aanvaller Jelle Vossen heeft zich neergelegd bij het feit dat Dieumerci Mbokani van Anderlecht de Gouden Schoen gewonnen heeft. Volgens de spits van Racing Genk was een tweede plaats het hoogst haalbare.

Jelle Vossen werd aanzien als de grootste uitdager voor de vedette van Anderlecht en hij werd regelmatig genoemd als mogelijk winnaar. Uiteindelijk won de Congolees met een ruime voorsprong. “Ik wist dat ik dit toch niet kon winnen. Dieu is een flitsenvoetballer en dat spreekt de mensen toch wat meer aan, daar ben ik me goed van bewust. Daarbovenop weet ik dat veel mensen uit West-Vlaanderen of Brussel niet snel op een Limburger zullen stemmen", vertelde de aanvaller na afloop. 

De Rode Duivel is nu al een keer derde en tweede geëindigd in de race om de prestigieuze prijs. “Het kriebelt wel eens om te winnen. Maar ik ben enorm tevreden over mijn jaar en daar doe ik het uiteindelijk voor. Ik heb veel reacties gehad van mensen die vinden dat ik de Schoen verdien en dat doet wel deugd”, besloot Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties