Rednic: "De drie punten zijn belangrijker dan de rest"

Christophe van den Boom
| 9 reacties
Rednic: "De drie punten zijn belangrijker dan de rest"
Foto: © SC

Standard opent vanavond de 24ste speeldag van de JPL tegen Kortrijk. Coach Mircea Rednic roept de Luikse aanhang op om vol achter het team te gaan staan. De Rouches kampen de laatste dagen met heel wat transferperikelen, maar de Roemeen hoopt toch op de steun van het publiek.

“Ik zou een oproep naar de supporters willen lanceren, zodat zij hun team blijven steunen zoals ze dat de voorbije wedstrijden hebben gedaan. De drie punten thuis houden is belangrijker dan alle andere discussies rond de club. Ik moet jonge spelers opstellen en zij hebben nood aan de steun van het publiek. Het is ook mijn rol als trainer om hde aanhang te begrijpen”, stelt Mircea in Sudpresse.

De Japanner Yuji Ono is onlangs de rangen komen versterken. “Het is moeilijk om na twee trainingen een mening te vormen, maar ik heb al genoten van zijn snelheid, techniek en zijn tactische beschikbaarheid. Hij heeft hard gewerkt. Ik zal ook het duo Reza-Batshuayi opstellen. Ik heb weinig keuze, aangezien enkel Phellype nog op de bank zit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties