Reactie Destorme: "Alles doen om PO 1 te halen"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Destorme: "Alles doen om PO 1 te halen"
Foto: © SC

De vreugde was zeer groot in het Mechelse kamp na de winst tegen Genk. David Destorme is vastberaden om de resterende wedstrijden alles in het werk te stellen om een plaats bij de eerste zes te veroveren.

Robby Morren in Mechelen

"Als we nog een kans wilden maken op play-off 1 moesten we tegen Genk winnen en dat hebben we gedaan. Alles ligt nu nog open. Er zijn nog vier punten verschil. We zullen zien wat we nog kunnen doen in de laatste zes wedstrijden."

KV Mechelen had het erg moeilijk tijdens de eerste helft maar kwam met een ander gelaat uit de kleedkamer en nam de match in handen. Destorme had met een assist zijn aandeel in de eerste treffer.

Slimmer tijdens tweede helft

"De eerste helft was het voor ons lastig om kansen te creëren en moesten we Genk opvangen. In de tweede helft hebben we verstandiger gespeeld. In die eerste helft liepen we veel zonder na te denken, verspeelden we veel krachten zonder efficiënt te zijn. Dat hebben we in de tweede helft proberen op te lossen door slimmer te zijn en minder met de bal te lopen. We creëerden enkele mooie kansen en wonnen."

Dankzij de overwinning nadert Malinwa tot op 4 punten van Genk. Een plaats bij de eerste zes is dus nog mogelijk. "We geven niet af en dat is alleen maar leuk. We beseffen natuurlijk dat het niet makkelijk is."

"We moeten nu ook de komende zaterdagen drie punten halen, eigenlijk bijna elke week. Onze volgende match is op Kortrijk en daar hebben we het elk jaar moeilijk maar we staan er nu en we moeten er alles aan doen om die play-off 1 nog te halen. Hoe moeilijk die opdracht ook is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties