Interview Buffel blij: "Leuk om weer Rode Duivel te zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Buffel blij: "Leuk om weer Rode Duivel te zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Buffel maakt opnieuw deel uit van de nationale ploeg. Zijn sterke prestaties worden beloond door Marc Wilmots. De middenvelder kijkt er alvast naar uit.

Door Robby Morren

Proficiat met je selectie voor de Rode Duivels. Welk gevoel geeft dit jou?

“Het is leuk om er weer bij te zijn, zeker als je ziet welke keuzemogelijkheden de bondscoach heeft. Tof dat ik daar weer deel van mag uitmaken. Het is natuurlijk ook een stuk waardering, mijn prestaties van de laatste maanden worden nu beloond.”

Het is een hele sterke groep. Kijk je ernaar uit?

“Absoluut. Er zijn natuurlijk niet zoveel onbekenden voor mij. Ik was er al bij toen de meesten hun debuut voor de Rode Duivels maakten. Ik heb hen zien groeien en met anderen heb ik samengespeeld bij Genk. Ik kijk er wel naar uit om te zien hoe zij allemaal weer verder staan in hun ontwikkeling.”

Been: "Thomas is aan een geweldig seizoen bezig"

Genk-coach Mario Been is blij voor zijn speler. “Voor Thomas is het geweldig. Het bewijst ook dat hij aan een geweldig seizoen bezig is. Ik vind het leuk dat de bondscoach daar ook naar kijkt. In de wedstrijden is Thomas een voorbeeld voor veel andere spelers. Ik gun het hem van harte. Dit is een moment waar je als speler naar uitkijkt. Ik vind het mooi.”


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties