Decuyper: "Conté past volledig in onze visie"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Decuyper: "Conté past volledig in onze visie"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Patrick Decuyper, CEO van Zulte Waregem, is tevreden met de transfers van de club. Op de sluitingsdag van de transfermarkt zag het Habibou naar Leeds vertrekken. Malanda bleef dan weer bij de club en Essevee versterkte zich ook met Ibrahima Conté van AA Gent.

“We hebben inkomend naar gerichte versterking gezocht. Met Conté halen we een speler met aankoopoptie die jong, vinnig, polyvalent, ambitieus en gemotiveerd is. Hij past volledig in onze visie. We volgden zijn prestaties al lang en de coach kent hem door en door”, aldus de sterke man van Essevee over de nieuwe aanwinst.

Decuyper is ook opgelucht dat Junior Malanda bij de club blijft. “Dat we onze sterkhouders konden houden, bewijst onze ambitie om zo lang mogelijk onze knappe tweede plaats in het klassement te handhaven. Junior heeft enorm veel potentieel en de juiste mentaliteit. Hij genoot de concrete interesse van enkele clubs, waaronder Fulham en Udinese. Hij maakt ongetwijfeld later de stap hogerop. Udinese blijft heel concreet geïnteresseerd en we zullen de speler niet tegenhouden.”

Malanda kon ook naar Club Brugge, maar koos toch voor Zulte. “Dat Junior Zulte Waregem verkiest boven Club Brugge, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen. Je mag niet vergeten dat hij nog maar ruim een half seizoen bij ons speelt”, besluit de CEO.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties