Armenteros: "Stel me kandidaat om strafschoppen te nemen"

Nicolas Delacourt
| 10 reacties
Armenteros: "Stel me kandidaat om strafschoppen te nemen"
Foto: © SC

Zal het Brusselse penaltyspook verdwijnen met de komst van Samuel Armenteros? Als het van de Anderlecht-aanwinst afhangt neemt hij de strafschoppen voortaan voor zijn rekening.

Samuel Armenteros is al goed geïntegreerd in de groep. Zijn spel tegen Genk was veelbelovend, ook al verwacht coach van den Brom nog meer van de aanvaller. "Ik wou te graag scoren. Ik moet me nog wat aanpassen aan de stijl van Anderlecht en de competitie."

Zondag beleeft Armenteros zijn eerste Clasico. "Ik weet dat het een ware strijd is tegen Standard. We moeten als echte mannen op het veld staan. Ik heb gezien op televisie wat er in de heenmatch is gebeurd. Er werden dingen op het veld gegooid. Het is een match zoals Feyenoord-Ajax."

Armenteros is aangetrokken om te scoren. Via strafschoppen? "Ik ga niet te veel praten over die strafschoppen. Bij Heracles trapte ik ze nooit, want met Willy Overtoon, die al vier jaar niet miste, hebben we een rasechte specialist. Maar ik ben een aanvaller: ik heb het instinct om te scoren. Ik stel me dus zeker kandidaat om de strafschoppen binnen te trappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties