Ofori: "Ongelijk van Charleroi bewijzen"

Niels Ceulemans
| 6 reacties
Ofori: "Ongelijk van Charleroi bewijzen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Richard Ofori speelt zaterdag zijn derde wedstrijd voor Lierse. Vorig seizoen voetbalde hij nog bij Charleroi, de tegenstander van zaterdag.

Ofori wordt door Lierse gehuurd (met aankoopoptie) van Kaiserslautern. Coach Ramzy dropte de verdediger meteen in de basis. “Ik wist wat mij te wachten stond”, aldus Ofori op LierseTV. “Ze hadden mij gezegd dat mijn concurrent geschorst was.

Mijn aanpassing verloopt zeer goed, dat heb ik vooral aan mijn ploegmaats te danken.” Dat zijn aanpassing goed verloopt konden de supporters van Lierse al zien, de linksback liet een degelijke indruk na.

“Mijn eerste wedstrijd (tegen Zulte Waregem) was redelijk, ik speelde niet slecht maar we verloren door een penalty die ik veroorzaakte. Tegen Lokeren was het beter.” De nieuwkomer heeft trouwens een verklaring voor zijn goede debuut op het Lisp. “Ik heb geen schrik van publiek, Ik speel graag voor veel volk, dat motiveert mij."

Ofori besluit dat hij zeker gemotiveerd is voor de match tegen zijn ex-club. “Ik wil tonen dat zij ongelijk hadden. Als we met evenveel vechtlust spelen als vorige week, dan halen we zeker iets.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties