Profvoetballers veilen truitjes ten voordele van KSC Oosterzele

Christophe van den Boom
| 1 reacties
Profvoetballers veilen truitjes ten voordele van KSC Oosterzele
Foto: © SC

De wederopbouw van het door valwind getroffen KSC Oosterzele krijgt steun van een heleboel spelers uit eerste klasse. Eerder bevestigden Benito Raman en Frank Boeckx hun medewerking. Zij veilden hun truitjes om geld in te zamelen.

De voetbalwereld is niet ongevoelig voor de ramp in Oosterzele. Na Boeckx en Raman bevestigen nu ook David Hubert, Tim Matthys, Elimane Coulibaly, Bernd Thijs, Stef Wils, Hannes Van der Bruggen, Bojan Jorgacevic en Tim Smolders hun medewerking. Zij stellen hun truitjes beschikbaar voor een veiling ten voordele van de heropbouw van de clubkantine.

De club AA Gent gaat nog een stap verder. Het schenkt een VIP-pakket voor twee personen in de Club50 voor een van de wedstrijden in play off 2. En de community-werking van de club schenkt een truitje en een vlag gesigneerd door alle spelers, een bal gesigneerd door de technische staf en een brooddoos met de handtekening van Mboyo.

Eerder meldden we dat Benito Raman zo’n 2000 euro schonk aan de voetbalclub. Het voorbeeld van de jonge speler van Beerschot werd snel gevolgd en de heropbouw van de kantine lijkt slechts een kwestie van tijd.

(Opgelet: het laden van de video kan enkele seconden in beslag nemen)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties