Interview Van der Bruggen: "Hopelijk zijn we nu vertrokken"

Fabian Morren
| 6 reacties
Van der Bruggen: "Hopelijk zijn we nu vertrokken"
Foto: © SC

Het doelpunt van Hannes Van der Bruggen met de beloften tegen Spanje ging het land rond. Een geweldige knal buiten het bereik van de Spaanse doelman. Dit weekend wacht weer de competitie voor de middenvelder van AA Gent, met een verplaatsing naar Kortrijk.

De goal van Hannes was er één die mocht gezien worden. "Ik schrok er zelf van dat die zo mooi binnen ging", zegt het jonge, Gentse talent. "Zo'n doelpunt maken is toch wel heel speciaal."

Wat opviel: de vele toeschouwers voor de oefenwedstrijd tussen de jonge Belgen en Spanjaarden in Mechelen. "Dat zijn we helemaal niet gewoon bij de beloften", geeft Van der Bruggen toe tegenover Voetbalkrant.com. "Bij de jeugdploegen komt er vaak heel weinig volk en nu was er een paar duizend man. Ze hebben alvast een aangenaam kijkstuk gezien."

Opvallend: Jordan Lukaku, Dennis Praet, Hannes van der Bruggen, ... ze speelden allen een prima wedstrijd. Ondanks voor sommigen de beslommeringen bij hun club. "Maar om nu te zeggen dat we bij de beloften meer bevrijd spelen als bij onze club, dat is overdreven. We zijn niet met de druk bezig en spelen met plezier, ook bij de club", aldus de middenvelder.

Even geen zorgen
Maar een echt amusant seizoen was het bij AA Gent nog niet. "Neen, en in die optiek is het wel leuk om bij de beloften in een andere sfeer terecht te komen. Dat zorgt voor een welgekomen afwisseling. Ik hoop dat we met Gent nu vertrokken zijn. De laatste weken gaan beter en we moeten op dit elan doorgaan. Met Kortrijk en daarna Bergen wachten ons twee moeilijke wedstrijden." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties