Westerlo verliest de topper tegen Moeskroen

Christophe van den Boom
| 27 reacties

Westerlo heeft een slechte zaak gedaan in tweede klasse. Het verloor met 1-0 van Moeskroen. Het laat zo de kans liggen om dichter bij leider Oostende te sluipen. De andere ploegen die in actie kwamen, speelden gelijk.

De wedstrijd tussen Moeskroen en Westerlo werd in de eerste helft beslist. Na iets minder dan twintig minuten spelen, kwam de bal op de stip. Jerome Mezine behield zijn cool en trapte de thuisploeg op voorsprong. Westerlo kon niet meer tegenscoren.

Wezet was lange tijd op weg naar winst tegen Roeselare. In de 13e minuut werkte Arnaud Biatour de bal tegen de netten. Het leek op een 1-0 af te steven, maar dat was buiten de bezoekers gerekend. Enkele minuten voor affluiten wist Sven De Rechter de gelijkmaker tegen de touwen de knallen.