Ancelotti genoemd bij Real

Thomas Eeckhout
| 3 reacties
Ancelotti genoemd bij Real
Foto: © SC

Huidig PSG-coach Carlo Ancelotti wordt nadrukkelijk genoemd als opvolger van José Mourinho bij Real Madrid. Mourinho lijkt Real na dit seizoen te gaan verlaten voor de Premier League.

José Mourinho ligt al een tijdje onder vuur bij Real Madrid. Hij lijkt de grip op de spelersgroep kwijt te zijn en staat door tegenvallende resultaten al op zestien punten achterstand van competitieleider en grote rivaal Barcelona. De druk op the special one is groot, want een uitschakeling in de Champions League zou een kleine ramp betekenen voor de Koninklijke.

Op de persconferentie naar aanleiding van de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United sprak Mourinho zonder omwegen over zijn toekomst. Alles lijkt erop dat hij de deur bij Real na het seizoen achter zich dicht trekt en naar Engeland trekt, waar hij al succesvol was bij Chelsea. Een verhuis naar Manchester United lijkt echter uitgesloten, zo bleek uit de kwinkslag die Mourinho uitdeelde. "Ik zal niet naar Manchester United gaan, want Ferguson en ik zullen onze carrière wellicht op hetzelfde moment beëindigen. Ik zal dan 70 zijn, hij 90."

Ancelotti als opvolger?

Als Mourinho Real verlaat moet de club op zoek naar een andere topcoach. In dat opzicht circuleert de naam van PSG-trainer Carlo Ancelotti erg nadrukkelijk. Hij zou dé gedoodverfde favoriet zijn om Mourinho op te volgen. Ook Ancelotti lijkt een verhuis naar de Spaanse hoofdstad wel te zien zitten. "Ik denk dat geen enkele trainer nee zou zeggen tegen Real Madrid", zo solliciteerde de Italiaan openlijk tijdens een interview met de Spaanse tv-zender TVE. "Zo'n aanbod is moeilijk af te slaan, maar ik ben gelukkig in PSG

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties