Heren, vergeet de dames niet

Redactie
| 57 reacties
Heren, vergeet de dames niet
Foto: © SC

Bij Voetbalkrant.com weten we dat het overgrote deel van onze lezers deel uitmaakt van het mannelijke geslacht. Aangezien we als mannen al eens iets vergeten, herinneren we jullie er graag aan dat het morgen Sint- Valentijn is. Wie al een cadeau-idee heeft maakt kans op een prijs.

Voor wie het al vergeten was, geven we hier nog enkele tips mee voor een last-minute cadeau. Bloemen zijn bijna altijd een schot in de roos. Veel bloemisten houden rekening met vergeetachtige vogels en blijven op Valentijn meestal iets langer open. Ook online zijn er diensten te vinden die ervoor kunnen zorgen dat uw wederhelft op de dag zelf nog een boeket ontvangt.

De klassieker Dinner and a Movie is ook nog mogelijk. Al boek je best vanavond al het restaurant en het ticket voor de bioscoop. Al wie nog tips heeft kan die onderaan in de comments laten weten, uw collega-vergeetachtigen zullen u dankbaar zijn.

Zonder cadeau op Valentijn thuiskomen kan verstrekkende gevolgen hebben. Stuttgart tegen Genk kijken was sowieso al een long shot. Bij het vergeten van deze belangrijke feestdag voor de vrouwtjes kan makkelijk een heel voetbalweekend in rook opgaan!

Wie een geweldig cadeau-idee heeft kan bovendien een mooie prijs winnen. We schenken namelijk tien keer het boek In de ban van de bal van Dave Peters weg met daarin de strafste kleedkamerverhalen uit het Belgisch voetbal.

Geef op deze link uw cadeau-idee voor Valentijn en maak kans op het boek!

Dames, opgelet! Ook voor de heren is het Valentijn. Dit boek is voor een voetballiefhebber één van de beste cadeau's. Het boek kan via deze link besteld worden.

Voor de Genk-supporters geven we hieronder nog eens het idee mee dat Tottenham-supporters even terug hadden toen Valentijn bij hen ook samenviel met een wedstrijd. Misschien kan u vrouwlief zo overtuigen om de televisie toch op de Europa League af te stemmen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties