Yannick Ferrera weg bij Charleroi?

Mathias Dumarey
| 36 reacties
Yannick Ferrera weg bij Charleroi?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Coup de théâtre in Charleroi. Coach Yannick Ferrera zou er vandaag wel eens de biezen kunnen nemen omdat club en trainer het niet eens raken over een contractverlenging.

LDH is deze ochtend formeel: Yannick Ferrera neemt ontslag als coach van Charleroi. In de entourage van Ferrera is te horen dat hij zijn beslissing pas vandaag wil overmaken aan de spelers, en later aan de directie. Een dispuut over het nieuwe contract zou aan de basis liggen van Ferrera's beslissing.

Ferrera laat aan Mehdi Bayat de gelegenheid om te onthullen aan de pers wat juist zijn beweegreden is om het schip te verlaten. Mocht Bayat het niet doen, dan zal Ferrera het op een zelf gekozen moment zelf doen. Momenteel zijn Pierre-Yves Hendrickx en Mehdi Bayat, gezien de dringendheid van de situatie, op weg naar de training van de Zebra's in Tubeke.

Volgens LDH zal Charleroi in de volgende momenten het ontslag van Ferrera officieel aankondigen. De coach was vorig weekend nog hot na de zege van Charleroi tegen Lierse waarin de club nagenoeg zeker het behoud in de Jupiler Pro League kon verzekeren.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties