Reactie De Zeeuw: "Ik heb nog één à twee weken nodig"

De Zeeuw: "Ik heb nog één à twee weken nodig"
Foto: © SC

Demy de Zeeuw mocht een dik kwartier opdraven tegen Charleroi. De Nederlander mist duidelijk nog matchritme, want hij was vrij ongelukkig in zijn acties. Toch ziet hij verbetering.

De Zeeuw was er weer bij na een weekje uit de kern gelaten te zijn. Tegen Waasland-Beveren bleef hij immers thuis. "Ik heb dat met de coach besproken en de conclusie was dat ik meer gediend was met die dag wat extra te trainen dan vijf minuten te mogen invallen of zo", aldus De Zeeuw. "Ik kamp ook met een achterstand. Voor ik hier aankwam, had ik vijf weken vakantie en daarvoor heb ik ook niet veel gespeeld bij Spartak. Ik heb nu al meer minuten dan in mijn laatste wedstrijden in Moskou."

En De Zeeuw vraagt dan ook nog wat geduld. "Ik heb nog één à twee weken nodig en moet ook nog matchritme opdoen. Ik denk wel dat ik de ploeg iets kan bijbrengen, want ik ben een middenvelder die loopt terwijl de anderen veelal de bal in de voet vragen."

Tegen de play-offs wil hij er helemaal staan. "Dat is toch het doel. We zijn aan een mooie reeks bezig en ik denk dat we enkel van onszelf kunnen verliezen. Volgende week gaan we naar Club Brugge. En ook die matchen moet je winnen als je kampioen wil worden. We willen tonen dat we als terechte leider de play-offs ingaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties