Bart Goor opnieuw beslissend

Timothy Collard
| 16 reacties

Westerlo heeft een week na het verlies op het veld van Moeskroen aangeknoopt met een overwinning. Het nam in de tweede helft de maat van Wezet en het werd 3-1.

In het begin van de wedstrijd leek Westerlo het moeilijk te krijgen tegen de 14e in de stand. Na 20 minuten spelen kwam Wezet op voorsprong via Masmanidis. Met die stand trokken beide teams ook richting kleedkamer in Het Kuipje.

Na rust kregen we een ander Westerlo te zien. Westel vond nu plots wel de weg naar doel, en nog makkelijk ook. Bart Goor bracht de bordjes kort na rust in evenwicht en 5 minuten later bracht Jens Cools het team van coach Frank Dauwen aan de leiding.

Het was Bart Goor zelf die de eindstand op het bord zette met zijn tweede van de avond. De ex-speler van onder meer Racing Genk en Anderlecht legde de wedstrijd in een definitieve plooi door er 3-1 van te maken.

Westerlo klimt door deze overwinning naar de tweede plaats in de stand. Moeskroen, dat gisteren op het veld van STVV verloor, heeft echter wel nog een wedstrijd te goed. Mits winst kan de fusieclub over Westerlo wippen en tweede worden. Leider Oostende speelt morgen nog tegen rode lantaarn Heist.