Reactie Leye: "We zijn geen concurrent voor Anderlecht"

Leye: "We zijn geen concurrent voor Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem won overtuigend van Waasland-Beveren. Mbaye Leye opende de score, maar hij had evengoed drie doelpunten kunnen maken.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Tegen een lagergeklasseerd team moet je zo snel mogelijk de wedstrijd openbreken met een doelpunt. Waasland-Beveren kwam voor een punt, voor ons was het belangrijk om te winnen”, aldus de spits van Zulte Waregem.

Essevee had ook de nodige pech in de afwerking. Het doelkader voorkwam vier-vijf keer erger voor de bezoekers: “Het was jammer dat de bal er soms niet in ging, maar ik ben blij dat het toch goed is afgelopen. We willen nog zoveel mogelijk punten pakken voor de start van de Play-offs en dat is vandaag toch weer gelukt.”

“Iedereen doet bij Zulte Waregem zijn duit in het zakje: zowel de jeugd als de ervaren spelers. Je mag van niemand de rol onderschatten. De jeugd kan nog heel ver geraken denk ik. Toch zijn we geen concurrent voor Anderlecht. We moeten ons focussen op ons eigen kampioenschap en zoveel mogelijk punten scoren.”

Over zijn vijfde gele kaart wist Leye nog mee te geven “dat het jammer is de match tegen Charleroi te missen, maar dat het al bij al nog niet zo erg is. Het zou erger zijn om matchen in de Play-offs te moeten missen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties