Reactie Persoons: "Mooi gedaan van Vazquez"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Persoons: "Mooi gedaan van Vazquez"
Foto: © SC

Koen Persoons speelde zondagmiddag met Lokeren gelijk tegen Club Brugge. De middenvelder kon in de eerste helft een goal van Victor Vazquez niet verhinderen. Uiteindelijk vond hij de 1-1 billijk."

Sander De Graeve in Lokeren

"Over de volle 90 minuten is de uitslag terecht. De eerste helft was voor Brugge, we wonnen geen duels omdat we steeds een stapje te laat waren. In de tweede helft hebben we het middenveld bijgesteld en kwamen we aan het eind nog dicht bij de zege. Het is zuur dat we daar niet meer scoren."

Persoons kon het doelpunt van Vazquez niet verhinderen: "Hij controleert die bal erg mooi en zet zo mij en Mijat Maric op het verkeerde been. Maric stond ook iets te dicht in mijn rug. Had hij iets verder gestaan, kon hij misschien het duel nog aangaan. Nu waren we allebei gezien bij die controle. Mooi gedaan van Vazquez."

"We pakken uiteindelijk een punt dat nog belangrijk kan blijken aan het eind. We zeggen nu al drie weken dat één zege waarschijnlijk voldoende is voor Play-off 1. Lukt het volgende week niet, dan proberen we het de week erop. We hebben nog drie kansen. Als we alsnog uit die top-zes vallen, hebben we het enkel aan onszelf te danken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties