Ludwin Van Nieuwenhuyze: "kloof mag niet groter worden"

Jens Van der Borght
| 0 reacties
Ludwin Van Nieuwenhuyze: "kloof mag niet groter worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend verloor Oudenaarde thuis met zware 2-5-cijfers van Lommel United. Door die nederlaag raakt het team stilaan in de problemen.

In de laatste zeven matchen wist KSV Oudenaarde niet meer te winnen. Het behaalde 2 op 21. De laatste overwinning werd behaald tegen Antwerp. Toen won Oudenaarde op de 16e speelde met 1-2 op de Bosuil. Ondertussen staat de ploeg van Stefaan Leleu op 8 punten van de degradatie. De nummer 17, Sint-Niklaas, heeft nog drie inhaalwedstrijden.

Ludwin Van Nieuwenhuyze begint zich stilaan zorgen te maken. “Ik vond ons redelijk in de wedstrijd zitten en snel scoren. Op een domme manier werd het echter 1-1. We kwamen opnieuw voor, maar op een belachelijke manier gaven wij ook die voorsprong weg. De tweede helft waren er vooral kansen voor ons tot er op een hoekschop werd gescoord aan de overkant. Daarop was het volledig gedaan en werden wij 25 minuten van het kastje naar de muur gespeeld. De kloof voor ons mag niet groter worden”, aldus Van Nieuwenhuyze aan Het Nieuwsblad.

Volgend weekend speelt Oudenaarde op Heist. Als het daar kan winnen, komt het terug dichter bij de teams uit de middenmoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties