Ogunjimi:"Had wat kunnen betekenen voor Standard"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Ogunjimi:"Had wat kunnen betekenen voor Standard"
Foto: © SC

Het jaar 2012 was niet meteen het beste jaar in de carrière van Marvin Ogunjimi. De spits was plan zijn carrière te herlanceren bij Standard, maar daar raakte hij algauw op een zijspoor. Bij Beerschot vecht de ex- Genkenaar nu tegen degradatie.

Het is een groot contrast voor Marvin Ogunjimi. In 2011 werd hij nog kampioen met Racing Genk, maar dezer dagen knokt hij samen met Beerschot tegen degradatie. De aanvaller staat echter terug tussen de lijnen en daar is hij blij om. “Dat doet me echt goed, ik had er nood aan om matchen te spelen en ik voel dat ik wedstrijd na wedstrijd groei”, vertelt Ogunjimi aan La Dernière Heure.

De 7-voudige Rode Duivel wil de laatste maanden liefst zo snel mogelijk achter zich laten. Langs de andere kant denkt Ogunjimi wel dat hij Standard iets had kunnen bijbrengen. “Toen ik ervoor koos om naar Beerschot te vertrekken, trainde ik en was ik klaar om wedstrijden te spelen. Ik zeg niet dat ik absoluut in de basis moest staan, want met Ezekiel en Batshuayi lopen er twee ontzettend getalenteerde jongens rond bij Standard. Maar toch, ik had iets kunnen betekenen voor hen. Ik geloof namelijk dat ik complementair ben in een systeem met twee aanvallers”, meent Ogunjimi.

“Mensen van de technische staf hebben er evenwel anders over geoordeeld. En ik weet nog altijd niet waarom. Zulke zaken moet je aan De Sart of aan de coach vragen. Maar als je het aan De Sart vraagt, zal hij zeggen dat het de coach was die heeft beslist en andersom zal de coach zeggen dat het een beslissing was van het bestuur”, besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties