Vanavond opnieuw gratis topvoetbal

Redactie
| 0 reacties
Vanavond opnieuw gratis topvoetbal
Foto: © SC

Vandaag staan er een aantal leuke affiches op het programma in het buitenland. Zowel in Nederland, Frankrijk, Spanje als Italië wordt gevoetbald. Via Unibet TV kan je alles live bekijken.

Kan Barcelona zich vanavond tegen Sevilla herpakken, of zijn ze nog van slag van de dreun die ze in San Siro kregen? Vanaf 22.00 uur kan je het live volgen via Unibet.

Ook in Nederland staat er een zeer boeiende wedstrijd op het programma. Heerenveen ontvangt Twente om 20.45 uur. Beide teams zitten in de hoek waar de klappen vallen en kennen een crisis. Kan een van beide teams zich losweken uit de malaise?

Verder staan op Unibet ook onder andere Palermo – Genoa (20.45 uur), Ajaccio – Lille (20 uur), Deportivo La Coruña – Real Madrid (20 uur) en Schalke 04 – Fortuna Düsseldorf (18.30 uur) op het programma. Maar er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Scoort Messi eens voor een keertje niet in de Primera Division? Waag dan een gokje. Als je denkt dat Messi geen doelpunt maakt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 213 euro opleveren. Wel scoren kan u 75 euro opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties