Reactie Garrido: "Twee verloren punten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 58 reacties
Garrido: "Twee verloren punten"
Foto: © SC

Juan Carlos Garrido was niet tevreden over het resultaat na het 2-2 gelijkspel tegen Anderlecht. Over het spelbeeld was hij wel te spreken. "Dit was het niveau dat we altijd willen halen."

Sander De Graeve in Brugge

"Dit was een heel goede wedstrijd van ons. Het was de manier waarop we willen spelen. Ik ben erg tevreden over het werk van de spelers vandaag. Dit was het niveau dat een topploeg in een topcompetitie moet halen."

"Met het resultaat kunnen we niet tevreden zijn. We verliezen hier twee punten. We stonden heel lang op voorsprong, maar geven het dan uit handen. In voetbal, en zeker in een topper, kan dat gebeuren. We speelden tegen een sterke tegenstander met goede aanvallers die aan het eind succesvol waren. Ze hebben ook alles op alles gezet."

"We hadden de match kunnen beslissen met die kansen van Bacca en Lestienne. Bij de eerste goal van Anderlecht kwam er wat geluk kijken, maar dat dwongen ze ook af. De tweede goal was erg mooi uitgespeeld. Over ons eerste doelpunt kan ik niet veel zeggen omdat ik de beelden nog niet zag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties