Reactie Nuytinck: "Ik moest hem neerhalen"

Nuytinck: "Ik moest hem neerhalen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bram Nuytinck moest op het einde van de partij in Brugge nog aan de noodrem gaan hangen. De Nederlander maakte een professionele fout op de doorgebroken Trickovski en incasseerde rood.

Het was een heel boze Nuytinck die de kleedkamer inliep. "Ik was boos en ook gefrustreerd", zei Nuytinck. "We speelden geen goeie wedstrijd. Ik was boos om vele dingen. De wedstrijd, de onterechte eerste goal, dat ik geschorst ben de volgende match... Nu goed, het was rood hé. Ik moest hem neerhalen. Het was bewust."

Dat Anderlecht vooral in de eerste helft niet in zijn spel kwam, was duidelijk. "We speelden niet zoals we dat normaal doen. Ik kon ook niet mee oprukken naar het middenveld, want daar zat alles vast. Club zette heel slim druk. De tweede helft deden we dat beter. We kwamen uit de kleedkamer en begonnen naar voor te voetballen. Dat hadden we misschien van in het begin moeten doen."

Over de eerste goal van Club maakte achteraf iedereen van Anderlecht zich druk. "Het was buitenspel. Ik dacht de grensrechter dat gezien had. Dat ik de bal raak? Dat maakt niet uit, want ze spelen hem vooruit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties