Reactie Refaelov: "Fout van ref zit eens mee voor ons"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 77 reacties
Refaelov: "Fout van ref zit eens mee voor ons"
Foto: © SC

Club Brugge speelde deze namiddag in eigen huis 2-2 gelijk tegen Anderlecht. Over het eerste doelpunt van Club Brugge zal nog lang nagekaart worden. Refaelov was betrokken bij de actie.

Sander De Graeve in Brugge

Het was een bewogen eerste wedstrijd van deze Super Sunday. Bij de eerste goal kon Refaelov schieten in de rebound na een gemiste penalty van Odjidja. De bal kwam uiteindelijk terug bij Odjidja, die duidelijk buitenspel stond. "De bal komt terug van de keeper en ik probeer hem in de rebound binnen te schieten. Hij wordt afgeblokt en komt zo bij Vadis. Was het offside? Het is niet altijd Anderlecht dat de fouten van de ref moet meekrijgen, ons mag het ook eens meezitten."

Club Brugge kwam uiteindelijk op een dubbele voorsprong. In 8 minuten tijd was die echter volledig weg: "We kropen te veel terug in onze eigen zestien, we lieten Anderlecht veel te veel komen. Het resultaat is erg teleurstellend want we waren duidelijk de betere ploeg. Nu moeten we de beelden bekijken, leren uit onze fouten en verder proberen elke match te winnen. We kijken niet naar de voorsprong van Anderlecht. Ook al is die erg groot, zelfs na de halvering van de punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties