Reactie Soumahoro: "Stonden weer met plezier op het veld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Soumahoro: "Stonden weer met plezier op het veld"
Foto: © SC

Yaya Soumahoro stond nog eens in de basis tegen Cercle Brugge. Hij bedankte voor het vertrouwen met een uitstekende partij én een goal. De, volgens ons, man van de match was achteraf erg tevreden.

Sander De Graeve in Gent

Soumahoro haalde met zijn goal de 0-0 van het bord in Gent. “Elke aanvaller heeft goals nodig om met vertrouwen te voetballen. Voor mij waren vanavond enkel de zege en het neerzetten van een goede prestatie belangrijk. Dat ik kon scoren is een leuk extraatje."

“Ik vond dat je vandaag in ons spel kon zien dat iedereen er weer plezier in heeft op het terrein te staan. Dat is een tijdlang anders geweest. Deze overwinning geeft ons vertrouwen met het oog op Play-off II.”

De blessuregevoelige Ivoriaan had het de laatste maanden niet makkelijk, zaterdag kon hij toch nog eens een wedstrijd uitspelen. "ik heb geprobeerd om altijd positief te blijven denken. Dat ik vaak naast de ploeg stond was frustrerend. Door al die blessures kon ik ook nooit voluit trainen. De jongste weken had ik last van de adductoren, soms trainde ik maar één keer tussen twee wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties