Blondel en Tchité in selectie voor derby

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Blondel en Tchité in selectie voor derby
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido maakte zijn selectie bekend voor de derby van morgen. Tegen Cercle Brugge maakt Blondel zijn terugkeer in de selectie. Tchité zit na drie weken afwezigheid ook nog eens in de kern. Garrido benadrukt dat de spits nog in zijn plannen voorkomt.

Sander De Graeve in Brugge

"Tchité is op dit moment goed genoeg om de ploeg te kunnen helpen. Ik kies altijd de 18 spelers waarmee ik de kans het grootst acht om de wedstrijd te kunnen winnen. Voor de match tegen Cercle zit Tchité daarbij. Hij is ook op de goede weg en traint beter", aldus Garrido.

Verder is ook de naam van Jonathan Blondel in de selectie verschenen. De middenvelder was lang buiten strijd. "Jo is een belangrijke speler voor ons. We weten nog niet hoeveel minuten hij zal kunnen spelen, maar ik ben er zeker van dat hij er zal staan wanneer het team hem nodig heeft."

Selectie Club Brugge: Carlos Bacca, Mémé Tchité, Eidür Gudjohnsen, Maxime Lestienne, Ivan Trickovski, Lior Refaelov, Victor Vazquez, Vadis Odjidja, Jonathan Blondel, Ryan Donk, Fredrik Stenman, Laurens De Bock, Oscar Duarte, Jim Larsen, Tom Högli, Carl Hoefkens, Vladan Kujovic en Bojan Jorgacevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties