De Sutter: "Titel belangrijker dan dat ik speel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
De Sutter: "Titel belangrijker dan dat ik speel"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Tom De Sutter zit sinds Dieumerci Mbokani terug is van de Afrika Cup opnieuw op de bank. De spits vindt het niet fijn om op de bank te zitten, maar accepteert zijn rol en denkt alleen aan een nieuwe titel met Anderlecht.

John van den Brom moest afgelopen weekend ingrijpen en zijn wissels pakten ontzettend goed uit. De Zeeuw zette Armenteros alleen voor doel en die maakte de gelijkmaker. Twee gouden wissels dus van de Nederlandse coach. De Sutter is blij dat Armenteros paars-wit een gelijkspel bezorgde. “Ik ben blij voor hem dat hij kon scoren, maar ik ben vooral blij voor Anderlecht. 2-2 gelijkspelen in Brugge, dat is een goed resultaat en het was ook verdiend”, laat de boomlange spits optekenen in La Dernière Heure.

De vraag met welke formatie Anderlecht het best voor de dag komt, ontwijkt De Sutter wat. “Dat is een keuze die ik overlaat aan de coach. Het is een moeilijke keuze. Soms draait het team beter met één enkele spits diep in de punt en op andere momenten gaat het net beter met twee diepe spitsen.”

Over zijn rol als bankzitter is De Sutter wel duidelijk. “Het is nooit leuk om op de bank te zitten, maar ik doe wat ik kan als ik inval. Maar ik maak deel uit van het team en ik heb net als al mijn ploegmakkers één doel: de titel binnenhalen”, besluit de aanvaller van Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties