Keeperstrainer Standard: "Bolat beste doelman van België"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 44 reacties
Keeperstrainer Standard: "Bolat beste doelman van België"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Sinan Bolat wordt door het bestuur van Standard richting uitgang geduwd. De doelman mag al een tijdje niet meer in de selectie opgenomen worden. Keeperstrainer Eric Deleu deed gisteren opmerkelijke uitspraken over Bolat.

"Sinan is, samen met Silvio Proto, de beste doelman in eerste klasse", aldus Deleu aan Het Laatste Nieuws. Deleu zou echter de richtlijnen van het bestuur niet in de wind slaan. "We houden ons aan wat de club beslist heeft. Verlies ook niet uit het oog dat Sinan al bijna een jaar niet meer gespeeld heeft."

De doublure voor Kawashima blijft dus Anthony Moris. "Missen we Kawashima, dan neemt Moris zijn plaats in. Anthony is een beloftevolle doelman. Het ontbreekt hem enkel aan ervaring. Als de situatie niet verandert, zou het goed zijn hem volgend seizoen aan een eersteklasser uit te lenen."

Kawashima reageerde boos wanneer er op Cercle de naam van Bolat gescandeerd werd. "Eiji was zeer boos, maar niet aangeslagen.Integendeel, het gaf hem een boost. De daaropvolgende dagen heeft hij nog harder dan gewoonlijk getraind. Het is niet omdat ik Proto en Bolat hoog inschat dat Kawa geen uitstekende doelman is. Hij hielp ons dit seizoen al dertien keer de nul houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties