Thomas Chatelle versiert nieuw contract bij Bergen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Thomas Chatelle versiert nieuw contract bij Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Chatelle heeft zijn contract bij Bergen verlengd tot de zomer van 2014. De flankspeler kreeg dit seizoen de kans om zich te bewijzen bij het team van Enzo Scifo en die kans greep hij met beide handen.

Thomas Chatelle kende zijn beste periode bij Racing Genk, waarmee hij in 2002 de titel vierde. Na zeven mooie jaren in Limburg trok de middenvelder naar Anderlecht. Daar was hij echter niet altijd een vaste waarde, hoewel hij toch vier jaar actief was in het Astridpark.

Vorig seizoen verliep het Chatelle minder. Hij raakte volledig op een zijspoor bij Paars-Wit en verkaste na nieuwjaar op huurbasis naar STVV. Daar kwam hij negen keer in actie, maar ook hij kon de degradatie voor Sint-Truiden niet afwenden. Dit seizoen viste Bergen hem kort voor de jaarwisseling op en de laatste weken is Chatelle in zeer goeie doen. Bergen laat zijn waardering nu dus blijken door hem een contractverlenging tot eind volgend seizoen aan te bieden.

Chatelle zelf is opgetogen met de contractverlenging. “Ik ben ontzettend blij met dit nieuws. Ik kom van heel ver en dit is een blijk van vertrouwen van Bergen. Ik wil de club nu graag helpen groeien volgend seizoen”, laat Chatelle optekenen in Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties