Reactie Colpaert: "In een normale formule waren we titelkandidaat"

Colpaert: "In een normale formule waren we titelkandidaat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve Colpaert hield samen met zijn maats de boel bij Zulte Waregem gesloten. Anderlecht kon slechts een paar kansen afdwingen en daar konden ze zich na de match voor op de borst kloppen.

"We speelden quasi de perfecte wedstrijd", vond Colpaert. "Achteraan hielden we alles gesloten. In de tweede helft kwamen we er meer uit en hadden we de beste kansen. Na de 0-1 weet je dat Anderlecht zal komen, maar dat maakte het voor ons ook makkelijker om er uit te komen. De ruimtes werden heel groot. De verdediging was sterk, maar ook een pluim voor Samy (Bossut) die er op het einde nog een belangrijke bal uithaalde."

En nog is er bij Zulte Waregem voorzichtigheid. "We willen in onze drie resterende wedstrijden zo veel mogelijk punten paken. We hebben een kleine kern, maar je ziet dat er mensen klaar staan om in te vallen. Godeau speelde een fantastische match, maar ook Skulason en Naessens waren sterk."

De naam van titelkandidaat wijst hij nog van de hand. "Moest het een normale competitie geweest zijn wel, maar met die PO's denk ik het niet. We hebben nog tien zware, maar mooie matchen voor de boeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties