Swansea neemt Europa League wel serieus

Dries Van den Bergh
| 0 reacties
Swansea neemt Europa League wel serieus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het aan Swansea-voorzitter Huw Jenkins ligt gaat zijn ploeg vol voor winst in de Europa League. Jenkins vindt het niet kunnen dat andere teams de Europa League beschouwen als een tweederangscompetitie.

Dankzij de winst in de finale van de League Cup speelt Swansea voor het eerst sinds 1991 nog eens Europees. Als de ploeg uit Wales de qualificaties overleeft zal ze rekening moeten houden met een aantal bijkomende wedstrijden. Maar dat is volgens voorzitter Jenkins absoluut geen hindernis. “We genieten van elke wedstrijd die we spelen en proberen altijd indruk te maken. Ik denk dat er niemand van de club gaat klagen over te veel wedstrijden of te veel reizen”, vertelt de voorzitter aan The Sun.

Jenkins haalt uit naar de clubs die de Europa League minderwaardig vinden. “Er zijn veel Premier League-clubs die slechte dingen zeggen over de Europa League. Het is spijtig dat daar veel mensen naar luisteren. Ze zouden juist vereerd moeten zijn dat ze Europees kunnen spelen en van elke seconde moeten genieten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties