Reactie Buffel: "De ontlading was enorm"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Buffel: "De ontlading was enorm"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Buffel was helemaal kapot op het einde van de verlengingen maar toen Köteles de winnende penalty tegen de touwen trapte rende hij toch het veld nog op. "Op dat moment is de ontlading zo groot dat je de pijn niet meer voelt."

Robby Morren in Genk

"De ontlading was enorm groot toen die laatste strafschop binnen ging. Dat was een climax", vertelde Buffel na de wedstrijd. "Die strafschoppen, dat was een dubbeltje op zijn kant. Het veld lag er ook niet zo heel goed bij om een strafschop goed te trappen."

Buffel zat er op het einde van de match volledig door en kon geen strafschop nemen. "Mijn hele lichaam ging in kramp, je mag niet vergeten dat ik ook ziek ben geweest. Toch vond ik dat straf want tijdens de rust van de verlengingen was alles nog in orde."

"We waren er in de eerste helft enkele keren dichtbij geweest maar we scoorden niet. Door die rode kaart voor Mbokani werd het voor ons natuurlijk niet slechter en we konden scoren. Op het einde kwamen we nog goed weg met dankzij die fantastische tackle van Koulibaly."

Cercle in finale

Thomas Buffel zou het liefst Cercle treffen in de finale. "Iedereen is nu euforisch maar in de finale kan alles gebeuren. Het zou mooi zijn om die tegen Cercle te spelen, dat zou hun seizoen ook kleur geven maar Kortrijk is ook een mooie tegenstander."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties