Interview De Boeck: "Niet aan mij om proces Beerschot te maken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
De Boeck: "Niet aan mij om proces Beerschot te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck neemt het zaterdag met zijn Waasland-Beveren op tegen Beerschot, zijn voormalige werkgever. Bij De Mannekes liep het destijds niet voor De Boeck, maar vandaag is de coach enkel bezig met zijn team.

“Voor mij is de wedstrijd tegen Beerschot een wedstrijd zoals een andere. Het is gewoon negentig minuten voetbal en ik ben er verder niet meer mee bezig dan een andere wedstrijd. Het is ook niet aan mij om het proces van Beerschot te maken”, begint De Boeck.

Met Cercle is nog een ander ex-team van De Boeck verzeild geraakt in degradatienood. “Je wenst het natuurlijk niemand toe om in die situatie te belanden, maar het is nog voor geen van beide teams definitief afgelopen”, vertelt de voormalig Anderlecht-speler aan Voetbalkrant.com.

De Boeck lijkt ook volgend seizoen aan de slag te blijven op de Freethiel. “We zijn deze week een eerste keer rond de tafel gaan zitten en hebben al eens gepraat over hoe we bepaalde zaken gaan invullen. Mijn prioriteit ligt bij Waasland-Beveren en niet bij een ander team”, besluit de oefenmeester van Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties