Garrido: "Zulte Waregem favoriet"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 32 reacties
Garrido: "Zulte Waregem favoriet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat morgen op bezoek bij Zulte Waregem, dat bezig is aan een ontzettend sterk seizoen. Juan Carlos Garrido heeft bewondering voor de prestaties van Essevee, maar hoopt morgenavond wel iets mee te graaien uit het Regenboogstadion.

“Zulte Waregem speelt inderdaad een erg goed seizoen. Het is een team dat moeilijk te ontwrichten is, maar hun verdediging is echter niet het enige sterke punt. Ze spelen goed voetbal, zowel op defensief als op aanvallend vlak”, begint Garrido op de website van Club Brugge.

De coach van blauw-zwart ziet Zulte Waregem dan ook licht als favoriet tijdens de wedstrijd. “Zij staan tweede en wij staan vierde. Dus als je het zo bekijkt, zijn zij misschien wel favoriet tijdens deze partij.  Ons doel blijft echter ongewijzigd: proberen om iedere wedstrijd te winnen.”

“Deze wedstrijd ligt ook in de lijn van de play-offs, dus het is een belangrijk duel. We zitten in een proces en proberen iedere week vooruitgang te boeken. Zowel op gebied van tactiek, fysiek, techniek en positionering willen we iedere week beter doen”, besluit de oefenmeester van de Bruggelingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties