Lierse: "Enkel de drie punten tellen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Lierse: "Enkel de drie punten tellen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse staat voor een heel belangrijke zaterdag. De ploeg kan zich namelijk verzekeren van een langer verblijf in de Jupiler Pro League. Met een half oog wordt uitgekeken naar de wedstrijd van Beerschot, maar Lierse wil vooral zelf winnen tegen Kortrijk.

"Nu tellen enkel nog die drie punten. Hoe we die zege behalen, is van geen belang", aldus assistent-coach Daniel Simmes aan Sporza. "De elf die zaterdag beginnen, weten wat hen te doen staat: vechten, gewoon vechten. Duels en vooral de wedstrijd zelf willen winnen. Ik heb de bekermatch tegen Cercle gezien. Als je Kortrijk wil kloppen, moet je het nu doen."

"De zege tegen Beerschot heeft een grote impact gehad. 20 minuten voor de training staan de spelers al op het veld. Dat is een duidelijk signaal. Ik denk niet dat Beerschot wint in Beveren. Als wij dan wel winnen, zou dat een mooie zaak zijn."

Ook Eric Van Meir, de andere assistent-coach van Lierse weet dat hij niet op cadeau's moet rekenen. "Niemand van Waasland-Beveren of Kortrijk zal de punten weggegeven. Wij hoeven ook niet op cadeautjes te rekenen van Kortrijk, zelfs al missen ze enkele spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties