Odjidja: "Gaan voor drie punten aan de Gaverbeek"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Odjidja: "Gaan voor drie punten aan de Gaverbeek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt het morgenavond op tegen Zulte Waregem. Voor blauw en zwart is het een belangrijke wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent voor een plaats in de CL- voorronde. Vadis Odjidja ziet het in Het Nieuwsblad alleszins zitten.

"We moeten durven gaan voor de drie punten. We hebben een goede ploeg en de laatste weken gaat het ook steeds beter. Na de wedstrijd zullen we misschien tevreden zijn met een punt, maar het is een must te starten aan de wedstrijd met de intentie dat we moeten winnen", aldus Odjidja.

De middenvelder van Club Brugge lijkt de goede vorm eindelijk te hebben gevonden. "Ik kan er geen verklaring voor vinden. Ik ben de hele tijd hard blijven werken en bleef ook altijd in mezelf geloven. De trainer geeft me ook veel vertrouwen. We weten wat we aan Garrido hebben. Hij staat open voor een babbel, maar hij kan ook erg strikt zijn. Hij heeft trouwens erg droge humor", gaat Odjidja verder.

Odjidja wijt zijn goede vorm ook aan het feit dat er geen transferbeslommeringen meer zijn en de gemiste transfer naar Everton blijkt nu verwerkt. "Die gemiste overgang is wel een tijdje blijven hangen, maar nu zou ik zelfs met plezier nog een jaartje langer bij Club Brugge willen voetballen", besluit de Gentenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties