Put: "Wil opnieuw in België aan de slag"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Put: "Wil opnieuw in België aan de slag"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul Put verdween na de gokaffaire rond Zheyun Ye uit het Belgische voetbal. De trainer behaalde onlangs de finale van de Africa Cup met Burkina Faso en vindt dat het stilaan tijd wordt om opnieuw in België aan de slag te gaan.

Één van de belangrijkste redenen om terug tekeren is het familiale. "Ik verblijf momenteel 70% van mijn tijd in Afrika. Op familiaal vlak is dat niet altijd makkelijk. Als de gelegenheid zich voordoet, wil ik graag opnieuw in België aan de slag. Of toch zeker dichter bij huis", aldus Put gisteravond in Reyers Laat.

"Ik heb nog aan contract voor twee jaar in Burkina Faso. Nu vertrekken ligt moeilijk, maar ik ben zeker dat ik binnen afzienbare tijd weer een Belgische club zal leiden. Er zijn al gesprekken geweest met Belgische eersteklassers, maar momenteel is er niks concreet."

Paul Put vindt dat hij zijn straf in de zaak-Ye voldoende uitzat. "De geïnteresseerde clubs weten ook dat ik nog onder contract lig bij Burkina Faso. De juiste gelegenheid moet zich voordoen. Mijn straf in de zaak-Ye heb ik uitgezeten en er is intussen al genoeg tijd voorbijgegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties