Reactie De fauw: "Te onrustig in de grote rechthoek"

De fauw: "Te onrustig in de grote rechthoek"
Foto: © SC

Zulte Waregem verloor dit weekend in eigen huis met 1-2 van Club Brugge. Daarmee kwam er een einde aan een lange reeks van wedstrijden zonder verlies. Aanvoerder De fauw van Zulte Waregem was dan ook ontgoocheld na de wedstrijd, al kon er nog een lachje af.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Ik ben teleurgesteld, maar het was een belangrijke en mooie wedstrijd. Het is het einde van een mooie reeks, maar het moest er een keer van komen. We zijn zeker niet weggespeeld. Soms zit het gewoon mee en soms zit het tegen: vorige week ging de bal van Berrier er misschien wel in.”

“We hebben ons best gedaan en kleine punten hebben de wedstrijd beslist. We waren misschien wat te onrustig in de grote rechthoek. We wouden het tempo te hoog leggen om direct de diepte te zoeken. Daardoor kwam het misschien wat chaotisch over, maar het was uiteindelijk ook een topmatch tegen Club Brugge. Dat wordt Play-off I: elke week een topwedstrijd. We moeten in die Play-offs gewoon weer de draad oppikken. Ook volgende week moeten we al een goed resultaat halen.”

Voor De fauw was het ook persoonlijk een pijnlijke nederlaag: “Het zal een pijnlijke nacht worden, want verliezen van Club doet extra pijn. Ik ken nog heel veel Brugge-fans, dus ik zal wel een heleboel berichten krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties